Любопитно 📖

Алиша Кийс представи новото си парче 'Show Me Love', с участието на Miguel

Видеото представя пленителна аудио-визуална синестезия
Alicia Keys представи новото си парче “Show Me Love”, с участието на Miguel

15-кратната носителка на награда GRAMMY, артист и продуцент Алиша Кийс се завръща изненадващо в музикалния свят с хипнотизираща ода за любовта с парчето “Show Me Love”, колаборация с многократно награждавания американски R&B изпълнител Miguel. За видеото на песента Keys се доверява на режисьора Cara Stricker, която създава пленителна аудио-визуална синестезия в три кадъра.

В тях си партнират двамата изпълнители, заедно с актьорите Michael B. Jordan, Zoe Saldana и съпругът й Marco Perego Saldana. Визуалната инсталация бе представена в Dolby SoHo в Ню Йорк Сити снощи и бе придружена от изпълнението на Алиша и изненадващата появява на Miguel.

Предстоящ албум

“Show Me Love” е първият релийз от предстоящия седми студиен албум на изпълнителката, който се очаква да излезе през следващите месеци. Композирана и продуцирана от Keys, Miguel, Tory Lanez и Morgan Matthews, песента представя артистична медитация върху различните емоционални състояния и прояви на любов, през които преминаваме в живота си. 

„Минала съм през фази на уязвимост както в живота си, така и в музиката, която създавам. Това визуално изживяване илюстрира този период. “Show Me Love” показва различните начини, по които изразяваме любовта си, през какво преминаваме, как се справяме и как евентуално откриваме спокойствието и радостта“, споделя Алиша.

Уникално видео

Това, което перфектно допълва силната емоционалност на песента е видеото към нея, заснето в рамките на само седем секунди, като общата перспектива на кадрите е константна през цялото време, с цел да покаже микро и макро фазите на любовта. В красива хореография Zoe и Perego Saldana разделят и събират телата и душите си, като заедно преминават през хубавите и лошите страни на това да обичаш силно.

Актьорът Michael B. Jordan също влиза в любовна дилема, но със самия себе си, минавайки през трудностите на човек да обича себе си и да открие душевно спокойствие. А в центъра на всичко, под дъждовните капки, Алиша Кийс свири на клавесин в тъмна зала, когато Miguel се изправя от земята и двамата заедно създават ода на любовта – тази, която откриваме благодарение на изкуството.

За Алиша Кийс

Алиша Кийс е представителката на ренесансовата епоха в наши дни – 15-кратна носителка на награда GRAMMY/ изпълнител / композитор / музикален продуцент / успешна актриса / автор на бестселъри / режисьор на филмови, телевизионни и Broadway продукции / бизнес дама / активист. От издаването на монументалния си дебютен албум Songs in A Minor през 2001 г. Keys е продала над 65 милиона звукозаписа и е създала несравним репертоар от хитове и постижения. Изпълнителката издава внушителния и високо оценен албум HERE през 2016 г.

Alicia Keys - Show Me Love

Контакт ❔