Любопитно 📖

Пет НЕ коледни филма които да гледаш по Коледа

Както знаем филмите на коледна тема не са много а се задават дълги празнични дни

Пет НЕ коледни филма които да гледаш по Коледа

Романс за камъка (1984)

Едно неочаквано обаждане и карта на изгубено съкровище отвеждат срамежливата писателка на любовни романи Джоан дълбоко в коварните джунгли на Латинска Америка. Там тя се впуска в опасно и вълнуващо търсене на един вълшебен камък за да срещне неочаквано истинската любов в лицето на мошеника Джак (Майкъл Дъглас). Този романтичен приключенски филм е една отлична алтернатива на типичните филми които дават по Коледа.

Батман завинаги (1995)

В трета история за супер героя Батман, Никол Кидмън и Вал Килмър ще те пренесат отново в Готъм Сити. С помощта на Джокера (Томи Лий Джоунс), полуделият зъл учен Питанка (Джим Кери) обявява война на целия град. На страната на черния рицар сега се включват младата психоложка д-р Чейс и Робин - новият му супер партньор! Това невероятно екшън преживяване в духа на 90-те е наистина отличено допълнение към семейните празнични вечери.

Голо оръжие (1988)

Припомни си времето когато филмите бяха на VHS касети като гледаш пак тази незабравима пародия от 80-те. На която и част да се спреш, няма да сбъркаш! Дали като като агент под прикритие в щатски затвор, или в опит да предотврати убийството на британската кралица, случаите с които се заема некадърния лейтенант Франк Дребин са наистина небивали и със сигурност ще разсмеят цялото семейство!

Манекен (1987)

В една от многото си други роли освен тази в Сексът и града, Ким Картал се въплъщава в образа на манекен от витрината на луксозен магазин който оживява само през нощта като красавицата Еми и то само пред погледа на младия художник-мечтател Джонатан Суитчър. След като той се влюбва в нея, започват да се случват чудеса. Тази завладяваща история дава още един повод за добро настроение в празничните следобеди.

Мамма миа! (2008)

Два часа с музиката на АББА, романтиката и красотата на топла и слънчева Гърция,  Морето, Любовта и разбира се много смях и комични ситуации с голямата и изключителна Мерил Стрийп. Тази филмова адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена със сигурност ще внесе още повече добро настроение по време на почивните дни!

Контакт ❔