Любопитно 📖

Кортни Кокс не помни снимките на Приятели

Кокс влиза в ролята на Моника Гелър в десет сезона на култовия сериал

Кортни Кокс не помни снимките на Приятели

Ако си фен на сериала Приятели то нищо чудно да се окаже, че ти знаеш повече за хитовата поредица отколкото Кортни Кокс, въпреки че тя участва в него. В скорошно интервю за Today актрисата споделя, че тя почти не си спомня работата по Приятели, макар че снимките му са продължили 10 години!

Кокс която влиза в ролята на Моника Гелър в десет сезона на култовия сериал разбрала, че има слаба памет когато започнала да се готви за специалното издание "Приятели: Отново заедно" по повод юбилея на сериала излъчено по HBO Max.

Трябваше да гледам всички десет сезона отново, защото при участието ми в специалното издание ме питаха въпроси около сцени от Приятели а аз дори не си спомних, че съм ги снимала. Да наистина не помня, че сме снимали много от епизодите!

Сериалът Приятели е един от най-популярните телевизионни сериали за всички времена. Финалът на сериала е излъчен на 6 май 2004 г. и е гледан от около 52,5 милиона американски зрители, което го прави петия най-гледан финал на сериал в телевизионната история.

Контакт ❔