Любопитно 📖

RAG’N’BONE MAN с нов сингъл и емоционален албум през април

Rag’N’Bone Man обяви 23 април за премиерна дата на новия си студиен проект – Life By Misadventure!

Емоционалната колекция от 14 парчета, в които британският баритон и носител на 3 награди BRIT излива душата и сърцето си, разкрива огромното му израстване като артист и автор на музика.

За да създаде и запише албума Rag’N’Bone Man заминава за студиото на звездния продуцент, носител на Грами и мултиинструменталист Mike Elizondo (Eminem, 50 Cent, Fiona Apple, Alanis Morissette) в Нашвил, завръщайки се с готовия проект във Великобритания точно преди началото на пандемията.

Доста често преди пишехме дадена песен, записвахме я още същия ден и тази версия влизаше в албума. Този път преживяването бе много по-дълбоко, защото успяхме да вкараме още по-истиснка емоция в музиката.

Life By Misadventure е записан целенасочено като лайв албум, със 100% автентичен звук и необработени вокали, от Rag’N’Bone Man, с помощта на дългогодишните му музикални сътрудници Ben Jackson-Cook (клавишни, съавтор и ко-продуцент), Bill Banwell (бас и съавтор) и Desri Ramus (беквокали), заедно с барабаниста Daru Jones (Lazaretto-Jack White) и китариста Wendy Melvoin.

В екип тези изключителни музиканти композират колекция от песни, изпълнена с радост и близост – особена рядкост във времена, в които auto tune-ът е на мода. Един от траковете в албума дори е записан в гаража на Rag’N’Bone Man.

Rag'n'Bone Man - All You Ever Wanted

Контакт ❔