Любопитно 📖

Поп звездата Billie Eilish издава книга с лични снимки

Очаква се книгата на 19 годишната изпълнителка да излезе на 11 май 2021 година.

Поп звездата Billie Eilish издава книга с лични снимки

Billie Eilish е световният музикален поп феномен на 21 век. Безкомпромисна и непримирима, между рекордите и престижните отличия за музиката и артистичността й, не е изненада, че тя се превърна в един от най-големите и обичани артисти на своето поколение.

Сега, в първата си книга 'Billie Eilish', определяна като зашеметяващо, визуално разказано пътуване през живота й, Billie е готова да сподели още от личната си история с преданата си публика, представяйки стотици непоказвани до сега снимки. Тази великолепна книга ще улови същността на Billie отвътре и отвън, предлагайки на читателите личен поглед към детството й, живота й на турне и др. Тя ще бъде задължителна за всеки нейн фен.

Прекарах много часове в продължение на много месеци, прелиствайки семейните албуми и архиви, докато подбера всички снимки за книгата. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен.

Заедно с премиерата на книгата с твърди корици ще излезе и аудио книга с ексклузивно, уникално съдържание и разсъждения на Billie за живота й. Включваща неразказвани преди истории и спомени от личния й живот и кариера, от ранните й години до нейния пробив, както и спомени, споделени от родителите й, това ще е аудиокнига като никоя друга, предоставяща наистина интимен поглед към нейното пътуване, по думите на Billie.

Billie Eilish - Therefore I Am

Контакт ❔