За Play

Play е музикално онлайн радио за повече разнообразие от модерни и класически български и световни поп хитове от последните две десетилетия и днес!

Историята

Play стартира на 1 май 2016 година с песента на Electric Light Orchestra - 'Hold On Tight (To Your Dream)'. Радиото се приема навсякъде в България, където има връзка с интернет чрез нашия уебсайт playradio.bg, както и чрез платформите tunein.com или radio.net. Plаy е регистрирано в Профон и Музикаутор

Мисията

Ние обичаме поп музиката точно като теб. Създадохме Play като една емоционална музикална игра в която главния герой да си ти. Нашата мисия е да търсим и предлагаме хубава поп музика която изразява нас, нашите спомени, емоции и мечти. Да бъдем до теб, там където си ти! Натисни бутона Play и се включи в нашето музикално приключение без край...

Аудиторията

Аудиторията на Play Radio са икономически най-активните и образовани хора от 30 до 45-годишна възраст, които не само знаят как да следват, но и постигат мечтите си.

Музиката

В музикален формат Hot AC, Play Radio предлага повече разнообразие от познатата и зареждаща световна и българска поп музика. Най-доброто от Милениума в съчетание с горещите поп хитове от днес е формулата с която Play предизвиква слушателите да пуснат доброто настроение! Звученето е константен микс от любимата поп музика през цялото денонощие.

Контакт ❔